bravas

noticias

Doblet de Bravas a la lliga catalana: Campions de Catalunya i premi a l’Esperit de Joc

22 DICIEMBRE 2017, por Oscar Blanco


El passat diumenge 3 de desembre, un total de 18 equips es van conjurar contra el fred a les platges de Castelldefels per disputar la fase final de la lliga catalana d’enguany.

En el pool de 5 equips on es produïa la lluita pel campionat la igualtat va ser terrible. De fet, cap equip va aconseguir guanyar els seus 4 partits, i Bravas va haver d’esperar al darrer i trepidant partit contra Sharks per poder proclamar-se campions de Catalunya. Sharks van ser segons i Disctèrics tercers, seguit per Salty i Peixets.

El premi a l’Esperit de Joc va ser atorgat també a Bravas, que va celebrar amb gran alegria el doblet. A més, es donava la feliç coincidència d’aconseguir aquest premi en el dia internacional de l’Esperit de Joc.

Al grup de promoció a 1a divisió, el nostre segon equip, Bravas B, lluitava per mantenir-se a primera divisió. Mamadiadors va ser el clar dominador, guanyant amb facilitat els seus 4 partits. Bravas B aconseguia el seu objectiu quedant segon d’aquest grup, seguit per M&M’s (Mifune iMarracos), que tornen per tant a la primera divisió catalana. Green Squirrels no va aconseguir l’ascens a primera, i Esperit Black, perjudicat per alguna baixa d’última hora, descendia a segona.

A la lluita en els dos grups de 2a divisió, els primers classificats van ser Bolskandisc, amb Peixets River segons, mentre que el premi a l’Esperitde Joc va recaure sobre Esperit Grey.

Cal destacar el creixement dels equips d’ultimate a Catalunya, que es manifesta en un elevat nivell de joc i en la proliferació de ‘segons’ i fins i tot ‘tercers’ equips de diversos clubs, com en el cas d’Esperit Vallès, Squirrels i Peixets. La propera cita de lliga catalana serà sobre gespa, i caldrà esperar fins a l’any que ve, 2018.

© 2015 Bravas - Ultimate Team